Wat is voor u executive search van nu?

Executive People staat voor een frisse wind door bestuurlijk Nederland. Dit bereiken we met een innovatieve, transparante aanpak, waarbij een persoonlijke PACT-meting vast onderdeel is van de selectieprocedure. We geloven in onze vernieuwende aanpak, maar hebben uiteraard de wijsheid niet in pacht. Daarom nodigen we u hierbij uit 5 korte vragen over executive search van nu te beantwoorden. 5 vragen waarvan de antwoorden ons verder helpen onze propositie te verscherpen. En die ons streven naar een beter bestuur in Nederland kracht bijzetten.

Klik op de onderstaande knop, beantwoord de vragen en maak kans op 2 jaarabonnementen voor het FOAM Fotomuseum of 2 vrijkaarten voor een voorstelling van het Internationaal Theater Amsterdam (ITA).

Naar het FOAM Fotomuseum of het Internationaal Theater Amsterdam?

FOAM is het internationale en vaak spraakmakende fotomuseum in Amsterdam met veel wisselende tentoonstellingen. Kijk hier wat er nu te zien in het FOAM.

 

Internationaal Theater Amsterdam is de toonaangevende plek voor eigentijds nationaal en internationaal vermaard theater en dans. Benieuwd wat er speelt? Bekijk het hier.